top of page

Tikka Masala og Nanbrød


Du trenger:

●      300g kyllingfilet

●      1 glass tikka masala saus

●      Smør til steking

●      Litt peanøtter

●      1 pose ris

●      2 stk nanbrød

 

Slik gjør du:

1)    Kok opp vann til ris i en gryte eller kaffekjele og kok ris etter anvisning på pakken.

2)    Kutt kyllingfileten i strimler og stek i smør på stekepanne.

3)    Tilsett tikka masala saus og la småkoke i 5 minutter

4)    Pakk nanbrød i aluminiumsfolie og varm på indirekte varme rundt bålet.

5)    Server med knuste peanøtter

 

Tips; Ha i litt knuste peanøtter allerede i kokingen. Det smaker ekstra bra!

 

Tidsbruk: 15 minutter

 

Utstyrsliste:

●      Stekepanne

●      Skjærefjøl

●      Kniv

●      Gryte




Bli inspirert i boken min,
Mat på bål!


I denne boken finner du 50 gode oppskrifter for mat på bål. Med inspirerende bilder og god mat. Alt fra enkle kanelboller til fyldigere gryteretter, gode middager og smaksrike desserter.

bottom of page