top of page

Nachos

Hvem sier at helgekosen rundt bålet ikke kan være like digg som foran tv'n? Nachos er aldri feil - heller ikke ute.

Du trenger:

  • Stekepanne

  • Lokk eller aluminiumsfolie til stekepannen

  • Kjøttdeig

  • Tacokrydder

  • Nachos chips

  • Revet ost

  • Melange til steking

  • Dip & Salsa


Det er faktisk enklere en du skulle tro! Begynn med å steke kjøttdeigen over bålet, tilsett tacokrydderet. Når dette er gjort, tøm den ferdigstekte kjøttdeigen tilbake i pakken en liten stund.


Fyll pannen med nachochips i bunn, dekk over med den ferdig stekte kjøttdeigen og dryss over revet ost.


Til slutt dekker du stekepannen med lokk eller aluminiumsfolie. Hold stekepannen over bålet, men ikke i flammene. Du vil varmen skal smelte osten uten å brenne nachochipsene i bunnen.

(Husk å ha litt luft over maten om du bruker aluminiumsfolie)


Etter cirka 5 minutter i indirekte varme vil osten være helt smeltet og maten er klar. Server med guacamole, salsa og ostedip.


Bli inspirert i boken min,
Mat på bål!


I denne boken finner du 50 gode oppskrifter for mat på bål. Med inspirerende bilder og god mat. Alt fra enkle kanelboller til fyldigere gryteretter, gode middager og smaksrike desserter.

bottom of page