Hvem sier at helgekosen rundt bålet ikke kan være like digg som foran tv'n? Nachos er aldri feil - heller ikke ute.
Du trenger:
Stekepanne
Lokk eller aluminiumsfolie til stekepannen
Kjøttdeig
Tacokrydder
Nachos chips
Revet ost
Melange til steking
Dip & Salsa
Det er faktisk enklere en du skulle tro! Begynn med å steke kjøttdeigen over bålet, tilsett tacokrydderet. Når dette er gjort, tøm den ferdigstekte kjøttdeigen tilbake i pakken en liten stund.
Fyll pannen med nachochips i bunn, dekk over med den ferdig stekte kjøttdeigen og dryss over revet ost.
Til slutt dekker du stekepannen med lokk eller aluminiumsfolie. Hold stekepannen over bålet, men ikke i flammene. Du vil varmen skal smelte osten uten å brenne nachochipsene i bunnen.
(Husk å ha litt luft over maten om du bruker aluminiumsfolie)
Etter cirka 5 minutter i indirekte varme vil osten være helt smeltet og maten er klar. Server med guacamole, salsa og ostedip.