top of page

Laks i folie



Du trenger:

●      2 Laksefileter

●      1 Blomkål

●      2 Gulrøtter

●      3 Poteter

●      sitronpepper

●      timian

●      Smør

 

Slik gjør du dette: 1) Rull ut aluminiumsfolie og brett opp kantene.

2) Fyll opp «pakken» med laks, grønnsaker og litt smør.

3) Krydre fisken med sitronpepper, og grønnsakene med timian, salt og pepper.

4) Brett sammen pakken din og legg den rundt bålet. La den steke i 25-30 minutter i varmen fra bålet.

 

Tidsbruk: 40 minutter.

 

Utstyrsliste:

●      Aluminiumsfolie

●      Skjærefjøl

●      Kniv




Bli inspirert i boken min,
Mat på bål!


I denne boken finner du 50 gode oppskrifter for mat på bål. Med inspirerende bilder og god mat. Alt fra enkle kanelboller til fyldigere gryteretter, gode middager og smaksrike desserter.

bottom of page