En enkel og sunn rett som passer perfekt til frokost eller lunsj.
Du trenger:
100g kylling
200g pastaskruer
1/2 rødløk
1 paprika
2 tomater
fetaost
cashewnøtter
salat
Slik gjør du:
Kok opp pasta i en gryte etter anvisning fra pakken. Kan også kokes opp hjemme før du går for å spare tid og vekt.
Kutt rødløk og paprika i små biter og skjær kyllingen i strimler. Dette stekes sammen i en panne med litt olje. Bruk gjerne litt karrikrydder på kyllingen.
Hell vannet av pastaen og bland inn kylling, rødløk og paprika.
Bland sammen salat og pastablandingen. Server på en tallerken og topp den med grovhakkede tomater, fetaost og cashewnøtter.
Bon appétit!
Psst!
Smaker ekstra godt med varme rundstykker. Disse kan varmes i ytterkanten av bålet noen minutter før servering.
Finn flere retter som denne i min nye bok «Mat på bål», finnes hos de fleste bokhandlere.