top of page

Eventyrsuppe



Porsjoner: 2

Tidsbruk: 30 minutter


Ingredienser:

• .1/2 løk

• 4 poteter

• 2 gulrøtter

• 1/4 kålrot

• 1/2 purreløk

• 300 g storfekjøtt

• 100 g små kjøttboller

• 8 dl vann

• 1 kjøttbuljongterning

• 2 laurbærblad

• timian

• salt og pepper


Slik gjør du:

1. Kutt løk i strimler og storfekjøtt i biter.

Stekes med litt olje i gryte på bålet.

2. Tilsett vann, buljong, grønnsaker, kjøttboller

og krydder. La suppen koke i 20

minutter.



Bli inspirert i boken min,
Mat på bål!


I denne boken finner du 50 gode oppskrifter for mat på bål. Med inspirerende bilder og god mat. Alt fra enkle kanelboller til fyldigere gryteretter, gode middager og smaksrike desserter.

bottom of page