En enkel dessert - med mye smak!
Dette gjør du hjemme: Lag en brownierøre og hell den over i en pose slik at du lett kan fylle i appelsinen når du er på tur. Viktig at røren ikke er for bløt, bruk gjerne litt mindre væske i oppskriften. Posen bør være litt tykk slik at det ikke går lett hull i den underveis. Putt den gjerne i en boks med lokk under transport.
Tips: Du kan fint bruke Toro brownie - kjapt, enkelt og smaker kjempegodt.
Dette gjør du på tur:
Fyr opp bålet og la det brenne litt først
Skjær av toppen på appelsinen
Grav ut innholdet fra den største delen av appelsinen. Men ikke grav til det hvite, la det være igjen litt appelsinkjøtt. Det hvite setter beisk smak.
Fyll 3/4 av appelsinen med brownierøre. Den vil heve litt under steking så viktig at det ikke er fullt.
Legg på toppen som du skar av og pakk hele appelsinen inn i aluminiumsfolie. (Bruk den blanke siden innover)
Stek appelsinen på varme glør eller utkanten av bålet. Legg gjerne på mer ved nå. La den steke i 20-30 minutter.
Bon appétit.